Ahogy én látom; Földessy Margit és a SZINDRA Társulat

Földessy Margit, illetve az általa vezetett Színjáték- és Drámastúdió munkáját a saját honlapomon, a Kreatív Forráson keresztül segítem, PR és Marketing terén.

Hosszú évek óta nagyon becsülöm Margit munkásságát, akár a színészi tevékenységéről, akár a Stúdióvezetőként betöltött szerepéről van szó; az utóbbi kapcsán 1985 óta foglalkozik azzal, hogy a színészmesterségen keresztül, a játék eszközeivel fejlessze a hallgatói kreativitását, kommunikációs készségét, illetve az általa rendezett színdarabokban megmutathatják a tehetségüket is. Az évek hosszú során sok neves színészt indított el a siker útján, és az élet egyéb területein is tevékenykednek hallgatói, akik szintén sikerrel alkalmazzák mindazt, amit Margittól tanultak.

Földessy Margit

Saját tapasztalatom az általa rendezett színházi előadásokról az, hogy a hallgatói, a színészei tehetségesek, az előadások üzenete könnyedén eljut hozzám általuk, akár színdarabról van szó, akár szórakoztató, interaktív játékról. Célom az volt, hogy minél többen megismerjék őket, minél többen részesüljenek abból az értékből, amit teremtenek. Ezen felül olyan fiatalokat láttam a színpadon, akik kiváló példát mutatnak a társaiknak a munkásságukkal, akár általában véve az élettel, akár a kulturális életben való részvétellel kapcsolatban; meglátásom szerint ez is egy fontos mozzanat!

Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról

Örömmel figyelem, hogy az érdeklődés Földessy Margit Társulatának (SZINDRA) az előadásai iránt egyre nagyobb; sok pozitív visszajelzés érkezik a közönségtől! Megköszönik az élményt, szeretettel ajánlják egymásnak. A Társulat nyári táboraiban is rendszerint szívesen vesznek részt a fiatalok!

Számomra nagy öröm együttműködni Földessy Margittal egyrészt a sikerek, másrészt amiatt, mert a munkássága jelentősen hozzájárul a kultúra színvonalának emeléséhez; bármelyik korosztályt képesek megszólítani!

A padlás

A Stúdió, illetve a Társulat foglalkozásainak, előadásainak a Marczibányi Téri Művelődési Központ (1022 Budapest, Marczibányi tér 5/a) biztosít helyszínt, színháztermet.

Zágonyi Mónika

Képek forrása: http://www.marczi.hu