Színház

Földessy Margit és a SZINDRA Társulat szeptemberi előadásai (2018)

Szeptemberben Interaktív színházi estére, azaz Nonstop Impro-ra várja a közönséget Földessy Margit a SZINDRA Társulattal, illetve újra láthatjuk A padlás, illetve a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című musicalt is.

Az Interaktív színházi este – Nonstop Impro – indítja a porgramsorozatot a Marczibányi Téri Művelődési Központban, szeptember 15-én, 19:30-tól „Hol trollt, hol nem trollt” címmel; vicces, élcelődő rosszalkodásra hív, megelevenítve a modern, online karikatúrák hangulatát.

Az interaktív színházi előadásokon minden a pillanat műve, a közönség instruálhatja a szereplőket és részt vehet a játékban is. A műsorvezető Földessy Margit.

További információ, illetve jegyek:
http://marczi.hu/Content/viewEvents/27/35338

Szeptember 27-én a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című musicalt adja elő a Társulat Földessy Margit rendezésében, szintén a Marczibányi Téri Művelődési Központban, este 19 órától!

A musicalt Déry Tibor azonos című kisregénye alapján alkotta meg a rendező, Földessy Margit, a zeneszerző, Presser Gábor és a dalszövegíró, Adamis Anna. A művet színpadra alkalmazta Pós Sándor.

Az előadás üzenete fiataloknak, szülőknek, pedagógusoknak egyaránt szól; a darab bemutatja, hogyan veszíthetjük el egymást és magunkat egy fesztivál mámorában.

További információ, illetve jegyek:
http://marczi.hu/Content/viewEvents/27/34917

A Padlás című félig mese-félig musicalt – ami Presser Gábor, Sztevanovity Dusán és Horváth Péter alkotása –, két alkalommal, azaz szeptember 29-én 19 órától, illetve szeptember 30-án, délelőtt 11 órától, szintén a Marczibányi Téri Művelődési Központban láthatjuk. A darab rendezője Földessy Margit.

Ezen a Padláson “Ég és Föld között” minden megtörténhet, akárcsak a mesékben. Egy fiú megszállottan dolgozik szuperintelligens számítógépén, de nyugalmát titokzatos vendégek zavarják meg, különféle halandó és halhatatlan lények …

További információ, illetve jegyek:
http://marczi.hu/Content/viewEvents/27/34720
http://marczi.hu/Content/viewEvents/27/34721

Képek forrása: Marczibányi Téri Művelődési Központ
Fotó: Makofka Sándor